Galerija

Pohištvo za spalnice

Spalnica je prostor, ki je namenjen počitku in regeneraciji. Po vaših željah vam izdelamo prav vse kar ta prostor potrebuje,od postelje do različnih omar,polic,komod in nočnih omaric. Vse pohištvo izdelujemo izključno iz najkvalitetnejših materialov, vanj pa vgrajujemo samo najkvalitetnejše okovje.


Kuhinjsko pohištvo

Ker je kuhinja prostor, kjer se srečajo vsi člani družine oziroma gospodinjstva, je lahko izbor lesene kuhinje kompromis, kjer se srečajo vsi okusi. Pri opremljanju kuhinje je najpomembnejša pravilna izbira kuhinjskega pohištva in njena pravilna oz. funkcionalna postavitev.
Po vaših željah in z našimi večletnimi izkušnjami pri izdelavi kuhinjskega pohištva bomo skupaj oblikovali kuhinjo,ki bo kar najbolje ustrezala vašemu prostoru in vašim potrebam. Vse naše kuhinje so izdelane po meri in narejene iz masivnega lesa,ter opremljene z najkvalitetnejšim okovjem.


Otroške sobe

Otroške sobe morajo biti prilagojene otrokom oziroma mladostnikom in njihovim potrebam. Po vaših željah in potrebah vam izdelamo postelje, pograde, različne police, omare, predalnike in previjalne mize. Predvsem pa je pomembno, da vam izdelamo kvalitetno,trpežno in funkcionalno pohištvo,ki bo vašemu otroku v veselje vrsto let. Pri izdelavi pohištva uporabljamo samo kvalitetne in okolju,ter otroku prijazne materiale.


Oprema za dnevne sobe


Ostali izdelki